Ninossi

Ninossi

Megfelelő öltözet a forró nyári napokra!

2017. május 24. - Ninossi

Szeretnél elegánsan öltözködni, de közben jó lenne, ha nem sülnél meg?

Itt a nyár, érkezik a kánikula. Örülünk.. nade! Mit kellene fölvenni? Megfősz a ruhádban? Tapad rád és megbolondulsz tőle? Egy idő után ingerültté válsz és nem érzed jól magad a bőrödben? Van megoldás!

Szerencsére vannak praktikák melyekkel ezek a problémák gyorsan eltűnnek majd, csak okosan válogass gardróbodból.

Íme, néhány tipp:

  1. Fő a lazaság!

A nyári hőség idején alig várjuk, hogy megszabaduljunk ruháinktól és csobbanjunk egyet egy medencében, de ez bizony nem mindig adódó lehetőség! Amennyiben ez a helyzet, mindenképp válassz bővebb szabású ruhát! Kellemesen szellőzik és kis praktikákkal igazán nőies maradhatsz a laza szabásvonalak ellenére.

  1. Mi a helyzet az anyagokkal?

Sokan nem is gondolnak rá, de a közérzeted nagyban befolyásolja ruhád anyaga. Kerüld nyáron a mesterséges, műszálas anyagokat, ha teheted és válts inkább pamutra! Kényelmes, puha és nem izzadsz benne.

Egyéb levegőt áteresztő anyag is megfelelő választás lehet, például a necc vagy a csipke, melyekben kiélheted nőiességed.

  1. Színek kavalkádja

A nyári szezonnal beköszönnek a fagyi színek, a neon anyagok, így bőséggel válogathatsz a szebbnél szebb színek között. Amennyiben teheted a fekete és sötét színeket mellőzd, hiszen köztudottan szívják a meleget. Válassz akár pasztellszínt, akár valami feltűnőt!

  1. Ha a lábaidról van szó…

Lábbelinket nem csupán színben és stílusban érdemes az öltözetünkhöz passzolóan választani, de érdemes az időjárást is figyelembe venni! Nyáron a legmegfelelőbbek a szandálok (nagyon divatos még mindig a gladiátor szandál), különböző papucsok, vagy nyitott cipők.

  1. Rendben, de hol a kiegészítő?!

Nyáron, ha mindenképp ragaszkodsz a kiegészítők viseletéhez, lehetőleg válassz minél könnyebb, kisebb méretűt, hogy ne legyen teher viseletük a nagy hőségben. Vékony övek, kis karkötők, fülbevalók is megteszik a hatást, ha ügyesen kombinálod őket. Egy szuper napszemüveg, akár egy kalap, és már indulhatsz is!

Mint látod, nem is olyan nehéz nyáron öltözködni, csak ismerni kell az apró trükköket és máris nem olyan tikkasztó a 35 fok, sőt, még élvezhető is!

Szerencsére a Ninossi korábbi tavaszi, nyári kollekciói bőséggel tartalmaznak szebbnél szebb, egyedi ruhákat, kellemes pamutból, légáteresztő anyagokból megannyi színben! Válogass kedvedre  facebook oldalunkon vagy a www.ninossi.hu oldalon!

Légy résen, mert a hamarosan debütáló idei nyári kollekciós ruhák számos laza, de nőies és vagány fazont fognak tartalmazni! Légy résen, le ne maradj! Ezek a ruhák nem fognak szembejönni veled az utcán!

Tetszett ez a cikk? Akkor kövesd facebook oldalunkat, ahol folyamatos tippekkel, csodaszép egyedi tervezésű ruhákkal, játékokkal, videókkal várunk titeket!

borito.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ninossi.blog.hu/api/trackback/id/tr2112538207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása