Ninossi

Ninossi

Hogyan légy formában a strandszezon alatt

2017. május 28. - Ninossi

Érkezik a strandszezon! Jó idő, forróság, napsütés… mi is jutna eszünkbe ilyenkor? A vízpart, a csobbanás, a szórakozás. Te is így vagy ezzel?

Sokunkat azonban visszatartanak a fölös kilók, itt egy kis hurka, ez nem tetszik, az nem tetszik és már inkább nemet is mondunk a csalogató meghívásokra. Csalódottan otthon maradunk, és talán még pár jégkrém – csoki kombó is lecsúszik egy-egy film közben.

Mai cikkünkkel tippeket szeretnénk nektek adni, hogyan érezzétek jól magatokat a bőrötökben nyáron is, bikiniben is! Ne kelljen nemet mondanod!

pexels-photo-176395.jpg

1. Először is, mindenképp próbálj aktív életvitelt folytatni. A mozgás egészséges, és nem csak az alakod szempontjából tanácsos, hanem egészségügyileg is rengeteg előnye van, többek között jobb vérkeringés vagy kiegyensúlyozottabb emésztés. Ez utóbbi mondani sem kell, a súlyvesztés egyik fontos pillére. Először nehéz megtenni az első lépéseket, de amint a tested megérzi, hogy mozgásban van rendszeresen (heti 2-3 alkalom is sokat számít), kívánni fogja és rájössz, hogy ez mennyire jó és élvezetes. Annyi a dolgod, hogy olyan mozgásformát válassz, amelyben Te is örömöd leled!

2. Fogyassz elegendő mennyiségű folyadékot! Kulcsfontosságú egész évben, de különösen nyáron, mikor a vízveszteség fokozott. Nagyon figyelj, hogy ne a szétcukrozott üdítőket fogyaszd, mert azokkal nemhogy jót, de rosszat teszel a testednek. A sima víz mellett, nyugodtan fogyaszthatsz ízesített vizeket, melyeket a legjobb, ha magad készíted el (például epret, uborkát, mentalevelet, vagy citromot is dobhatsz bele és máris remek íze lesz, illetve sokkal jobban frissít a melegben, mint egy édes gyümölcslé vagy szénsavas üdítő).

mineral-water-lime-ice-mint-158821.jpeg

3. Nem kerülhető ki, hogy az étkezésre is odafigyeljen az, aki szeretne büszke lenni a formájára. Igaz, hogy genetikától függően van, kinek kevesebbet, van, kinek többet kell tenni a kívánt formáért, azonban a lényeg, hogy semmi sem lehetetlen és mindenhez akarat és kitartás kell. Ami az ételeket illeti, kezdetnek tökéletes az, ha elhagyod a fehér lisztből és cukorral készült ételeket. (Azért a fagyi belefér alkalmanként, hogyan is tudnánk fagyi nélkül élni nyáron?!)

Igyekezz változatosan étkezni emellett, vitaminokat vinni a szervezetedbe, és ha ezeket a fentiekkel együtt elkezded betartani, máris reagál majd a szervezeted, ráadásul a közérzeted is biztosan jobb lesz!

4. Válassz alakodnak megfelelő fazonú bikinit! Teljesen mindegy mi a trend, ha megveszed a legdivatosabb fürdőruhát aztán a szekrényben áll, mert nem érzed jól magad benne! Legyen az a fő szempont, hogy neked milyen fazon áll a legjobban és a szerint válassz.

part.jpeg

5. Annak, aki mégis takargatná magát, több lehetősége is van! Kaphatóak már különböző stólák, háló anyagú kis ruhák, melyeket a fürdőruhára véve, vagy a derekadra kötve máris takarva vannak azok a részek, melyeket nem mutogatnál. Választasz egy színben a fürdőruhádhoz megfelelő darabot, fejedbe csapsz egy kalapot, napszemüveget fel és irány a strand!

 5+1. Nagyon fontos, sőt a legfontosabb! Soha ne másokhoz hasonlítsd magad, hanem magadhoz! Mindig magadnál akarj jobb lenni, ne olyan, mint valaki más. A világon mind egyediek vagyunk, ez a különleges benned is. Gyönyörű vagy és nincs belőled még egy! Tehát, ha valami nem tetszik, akarj és változtass, de mindez idő alatt is, szeresd magad és lásd magadban a szépet! Így biztosan szuperül telik majd a nyár és nem a négy fal között szomorkodva.

jump.jpg

Ha tetszett a cikkünk, kövess minket Facebookon is Ninossi néven! Egyedi ruhák tervezése, gyártásra, rengeteg fazonnal! Nem tömeggyártott ruhák, csak Neked készül, ha rendelsz belőlük!

Hamarosan érkezik a nyári kollekció is, telis tele szebbnél szebb ruhával, mely akár strandra menet is szuper választás a fürdőruhára!

www.ninossi.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ninossi.blog.hu/api/trackback/id/tr3112545501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása