Ninossi

Ninossi

Amit tudnod kell a body-król!

2017. május 31. - Ninossi

 

Te ismered a body történetét?

Hallottál már előnyeiről? Neked is van? Szereted?

Aki még esetleg nem tette le voksát egy ilyen kötelező ruhadarab mellett, annak ajánljuk figyelmébe ezt a cikket! Ha neked már van, akkor is hasznos információkkal gazdagodhatsz!

A body a 80-90-es évek során hódított először a divat történetében és manapság újra virágkorát éli ez a praktikus női darab.

pexels-photo-219575.jpeg

Legfőbb előnye, hogy a derekunk soha nincs kint. A hidegebb hónapokban fokozott figyelmet igényel derekunk védelme, de akármilyen évszakot írunk is, soha nem nevezhető ízlésesnek a leülés, leguggolás során nadrág alól kivillanó bugyi széle. Body-t hordva az ilyen kellemetlenségektől megkímélhetjük magunkat.

Másik szuper jellemzője, hogy mivel fixen tart, nem gyűrődik jobbra-balra a felsőrész, esztétikus, szép látvány marad akár az egész napos mozgás vagy ülőmunka után is.

Body-k manapság megannyi fazonban, színben és változatos anyagokból készülnek, így a választék igen széleskörű.

Arra azonban érdemes figyelnünk, hogy olyan anyagból válasszunk, mely rugalmas, kényelmes viseletet biztosít. Méretben sem érdemes a legszűkebbnél maradni, hiszen egy egész napos viselet esetén fontos, hogy némileg tudjon a testünkhöz idomulni az anyag, ne érezzük úgy fél nap után, hogy szorít, fojt a ruha.

lexa.jpg

A body-k talán egyetlen hátránya –hogy ne csak az előnyökről essen szó – az, hogy kissé nehézkes benne mosdóra járni. Azonban mi nők tudjuk azt is, hogy a szépségért olykor meg kell szenvedni, ez pedig nem is akkora szenvedés.

A Ninossi előszeretettel gyárt body-kat vásárlói számára, a meglévő három modellünk mellé a nyári kollekcióban csatlakozik még két igazán csodálatos darab! Mind megtekinthető a www.ninossi.hu oldalon! Válogass kedvedre!

A nyári kollekció június első felében kerül a nyilvánosság elé, ne maradj le róla Te sem! Kövess minket Facebookon és Instagramon is!

Később is érkezünk izgalmas, érdekes cikkekkel, köszönjük figyelmed!

grande.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ninossi.blog.hu/api/trackback/id/tr1412555391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása